ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ, ПШЕНИЧЕН ЗАРОДИШ, ПРОБИОТИЦИ, ЗЕЛЕН ЧАЙ, АЛОЕ, БИРЕНА МАЯ, ПЧЕЛЕН МЕД, КЕЛП, ЧИЛИ, ЛЕН, СЕЛЕН, ГИНКО БИЛОБА, АЦЕТИЛ-L-КАРНИТИН, ЛЕЦИТИН,
ПШЕНИЧНИ ТРИЦИ
Пшеничните трици са хранителен продукт, богат на баластни вещества.
Улесняват храносмилането и регулирането на стомаха, като същевременно намаляват чувството за глад и дейстават разхлабващо.
Приемат се смесени с една чаша течност (прясно или кисело мляко, супа, плодов или зеленчуков сок). Препоръчва се средно дневно по 2 до 5 супени лъжици. По желание дневната доза може да се увеличава или намалява.
Подобрява обмяната на веществата и притежава приятен вкус.
Пшеничените трици са подходящи за приготвяне на сладкиши и специални диетични хлебчета в състав до 10-15%.
Пшеничените трици са бедни на натрий, поради това не са подходящи за болни от цьолеакия и за хора, боледували от преплитане на червата.